ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Voita liput Naisten messuille!

Voita liput Naistenmessuille itsellesi ja kaverillesi!

Kangasalla.fi tekee yhteistyötä Solidanticin kanssa Naisten messuihin liittyen. Messut järjestetään Kangasala-talossa la 9.3.2019 klo 10 – 17. Kenet tahtoisit viedä messuille? Kerro se meille, niin voit voittaa liput kahdelle. Arvomme kahden lipun setit keskiviikkona 27.2., perjantaina 1.3. ja maanantaina 4.3. Kuhunkin arvontaan osallistuvat kaikki siihen mennessä osallistuneet.

Lue messuista kertova juttu täällä Kangasalla.fi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

112 kommenttia

 1. Viimeiset arvonnassa olleet vapaaliput voitti Mari Peltoniemi. Mari, saatte kaksi vapaalippua ja lopuille voitte hankkia liput Kangasala-talosta ennakkoon tai messupäivänä. Lippupistekin auttaa. Laitatko yhteystietosi meilillä viesti@kangasalla.fi tai tekstarina 040 720 8917 mielellään jo tänään, niin liput ehtivät sinulle varmasti ennen viikonloppua. Onnea!

  Kiitos kaikille osallistuneille! Pysykäähän Kangasalla.fi – ja poiketkaa Naisten messuilla ensi lauantaina.

  Lisäinfoa: https://kangasalla.fi/naisia-hemmotellaan-kangasalla-koko-paivan/

 2. Työkaverini veisin messuille 😊 hyviä luentoja ja yrittäjiä näyttäisi olevan!

 3. Meille on tulossa kylään lauantaina 7 ihanaa naista ja asutaan tässä vesaniemessä.
  Osan kanssa tulossa käymään ja pari lippua olisi tietyati kiva 🙂

  1. Mari, nyt kävi tuuri! Menkäähän naisystäviesi kanssa messuille. Saatte kaksi vapaalippua ja lopuille voitte hankkia liput Kangasala-talosta ennakkoon tai messupäivänä. Lippupistekin auttaa. Laitatko yhteystietosi meilillä viesti@kangasalla.fi tai tekstarina 040 720 8917 mielellään jo tänään, niin liput ehtivät sinulle varmasti ennen viikonloppua. Onnea!

 4. Laurilan Varpun kanssa tulisin tutustumaan tarjontaan🍀🍀🍀

 5. Ensimmäisen Kangasalla.fi-kilpailun tokat messuliput itselleen ja ystävälleen voitti tänään Mailis Mantere. Onnea! Mailis, laitatko meille osoitteesi tekstarina numeroon 040 720 8917 tai meilinä viesti@kangasalla.fi, kiitos.

  Vielä yksi lippupari kaksi arvotaan maanantaina 4.3. ja kaikki jo kommentoineet ovat silloin mukana automaattisesti. Vinkkaahan kaveriasikin osallistumaan jakamalla tämä linkki.

 6. Oman äidin veisin ❤️ Käsileikkauksen jälkeen hän on joutunut olemaan paljon kotona. Tämä piristäisi 🤩 kaikkea ihanaa naisille 💃

  1. Veisin messuille serkkuni, joka on ollut minulle elämäni ajan kuin sisko.

 7. Messuille lähtisin hyvän ystäväni kanssa, molemmat ansaitsisimme kivan vapaapäivän työ- ja ruuhkavuosielämän keskelle💜

 8. Ensimmäisen Kangasalla.fi-kilpailun kunniaksi ekat messuliput itselleen ja ystävälleen voitti tänään Sari Viitamäki. Onnea! Sari, laitatko meille osoitteesi tekstarina numeroon 040 720 8917 tai meilinä viesti@kangasalla.fi, kiitos.

  Seuraavat kaksi lippua arvotaan perjantaina 1.3. ja kaikki jo kommentoineet ovat silloin mukana automaattisesti. Vinkkaahan kaveriasikin osallistumaan jakamalla tämä linkki.

   1. Ystävän, jonka kanssa on vietetty viime aikoin aivan liian vähän aikaa yhdessä. <3

  1. Onnea Mailis, pääset tyttäresi kanssa messuille vapaalipuin! Laitatko meille osoitteesi tekstarina numeroon 040 720 8917 tai meilinä viesti@kangasalla.fi, kiitos.

 9. Miniän kanssa mentäisiin. Olen tuntenut huippu miniäni kohta 10 vuotta eikä olla koskaan oltu kahdestaan missään. Nyt olis meidän aika ❤️🌹

 10. Parhaan ystäväni. Rankan arjen keskellä voisi arvostaa pientä irtiottoa tämä merkeissä😍

 11. Ystäväni Katjan kanssa 👍😊(joka tapauksessa)

 12. Ottaisin mukaani ystäväni Marjon, onnea meille arvontaan 👍😘

  1. Onnea Sari! Sä olit ekassa Kangasalla.fi-kisassa eka vastaaja ja voitat ekat vapaaliput Naisten messuille. Tekstaa yhteystietosi 040 720 8917 tai laita meiliä viesti@kangasalla.fi, niin laitan liput postiin, terkuin Satu | Kangasalla.fi