Joku Muu järjestää yhteistä hyvää

Kesäillan Laulelot on Joku Muu -ryhmän puuhaama, ensi kertaa järjestettävä yhteislauluilta Kangasalan kesäteatterilla juhannuksen jälkeisellä viikolla. Joku Muu -tapahtumat löytyvät Facebookista ja erilaisista kangasalalaisista tapahtumakalentereista.
Kesäillan Laulelot on Joku Muu -ryhmän puuhaama, ensi kertaa järjestettävä yhteislauluilta Kangasalan kesäteatterilla juhannuksen jälkeisellä viikolla. Joku Muu -tapahtumat löytyvät Facebookista ja erilaisista kangasalalaisista tapahtumakalentereista.

Ihmiset haluavat tapahtumia ja toimintaa, mutta on kiva, jos joku muu toteuttaa ne. Kangasalan kaupungin toiveena on tapahtumarikkaus ja kaupunkilaisten oma aktiivisuus.

Joku Muu –ryhmä syntyi ajatuksestani kerätä yhteen idearikkaita ja aikaansaavia ihmisiä, jotka ovat valmiita käärimään hihat laittaakseen asioita tapahtumaan, eikä vain puhumaan niistä.

Joku Muu -idean äiti Satu Pasanen

Aikaansaaville ihmisille tuppaa kertymään toimia ja tehtäviä. Kun on riittävästi tällaisia ihmisiä, jonkun intohimo, osaaminen ja aika riittää johonkin juttuun ja toisen sitten toiseen. Facebookin Joku Muu | Kangasala –ryhmässä joku muu voi hypätä tueksi tapahtumajärjestelyihin tai aloittaa oman mielenkiintonsa mukaisen tapahtuman puuhaamisen ja saada osan porukkaa innostumaan.          

Kun yksi tekee vähän ja toinen saman verran, paljon tulee tehdyksi. Joku Muu –ryhmä touhuaa yhteistä hyvää kangasalaisten iloksi ja hyödyksi.

Satu Pasanen

Ryhmässä on nyt 41 toimeliasta jäsentä. Tärkeintä on aito halu touhuta ja paikkakuntalaisuus. Jos tuntee halua pistää tuulemaan, on aito Joku Muu. Jäsenpyynnön voi esittää lähettämällä yksityisviestin Joku muu Kangasala –profiilin kautta Facebookissa. Ryhmäläiset eivät liitä jäseneksi ketään ahkeraksikaan tuntemaansa kangasalaista omatoimisesti. Ryhtyminen Joku Muuksi lähtee aina omasta toiveesta.

Joku Muu –jäsenet tunnistaa tapahtumissa tiimipaidoista, jonka jokainen jäsen halutessaan hankkii ryhmän hengen mukaisesti omalla kustannuksellaan. Ryhmän maskottina on veikeä Joku Muu –lehmä, joka ammuu t-paitojenkin hihan suussa.

Joku Muu -ryhmä toimii täysin vapaaehtoisesti, rennosti ja pilke silmäkulmassa. Ryhmän maskotti on Joku Muu -lehmä.
Joku Muu -ryhmä toimii täysin vapaaehtoisesti, rennosti ja pilke silmäkulmassa. Ryhmän maskotti on Joku Muu -lehmä.

Ensimmäinen Joku muu –tapahtuma oli Taimienvaihtotori Reko-ruokajaon yhteydessä Pikkolan tapahtumakentällä. Se syntyi kahden viherpeukalon omaavan Jonkun Muun toimesta.

Juhannuksen jälkeen keskiviikkona Joku Muu toivottaa kangasalalaiset tervetulleiksi kesäteatterille Längelmäveden rannalle laulamaan Kesäillan Lauleloita. Illan laulattajana toimii iloinen ja innostava Matti Rauhalahti. Mukaan kannattaa varata käteistä rahaa herkkuja ja kahden euron hintaista lauluvihkoa varten. Paikan päälle pääsee myös bussilla 40B.

Heinäkuun puolivälissä Joku Muu järjestää Heinäkirppu Kangasala torilla –illan. Luvassa on kirpputorimyynnin lisäksi paikallisten yritysten ja lähituottajien palveluiden esittelyä, herkkuja, elävää musiikkia ja vähän yllätyksiäkin.

Joku Muu –ryhmä touhuaa vapaaehtoisvoimin nollabudjetein. Se, joka on järjestänyt tapahtumia tietää, että lupiin, järjestyksenvalvontaan ja muuhun liittyy velvoitteita. Jokainen Joku Muu -tapahtuma vaatii sponsorin pakollisten kulujen kattamiseksi.

Markkinointieurojen puuttuessa tapahtumista ilmoitetaan tällä hetkellä vain Facebook-tapahtumina, puskaradiossa ja ilmaisia tapahtumakalentereita hyödyntäen. Sellaiset löytyvät onneksi Kangasalan Sanomien, Kangasalan kaupungin ja Visit Kangasalan sivuilta.

Satu Pasanen

Joku Muu Kangasala Facebookissa! Klikkaa kaveriksi ja hyppää mukaan porukkaan, jos innostut!

KESÄN 2019 JOKU MUU –tapahtumat:

KESÄILLAN LAULELOT | keskiviikkona 26.6.2019 klo 18-20 Kangasalan kesäteatterilla (Kummelinkuja, 36270 Kangasala). Puffetissa herkkuja ja lauluvihkoja (käteismaksu) klo 18.00, yhteislaulut klo 18.30 alkaen. Illan laulattajana Matti Rauhalahti.  Sponsoreina Ravintola Myrskyluoto, Kangasalan Sanomat, Annen Hercut, Hyvävelijärjestö ry ja Kieku ry.

HEINÄKIRPPU KANGASALAN TORILLA | torstaina 18.7.2019 klo 17-20. Kirppistelyä, elävää musiikkia, paikallisia lähituottajia ja muita yrittäjiä. Nyt on aika varata kirppispöytä, katso ohjeet Facebookin tapahtumasivulta! Sponsoreina Kangasala-talo & R3-festari

Yksi kommentti

  1. Hei!
    Tulisin teidän kirppistapahtumaan torst. 18.7.2019 myymään. Mutta en ole facebookissa,niin en näe tapahtumasivua.
    Eli mitenkä varaan paikan ja mitä se maksaa? onko siellä myyntipöytiä,vai myydäänkö peräkontista?
    Kiitos! Kaija

Kommentointi on suljettu.