Kangasala-talo tarjoaa kulttuuria ja elämyksiä kaikille

Kangasala-talon salissa on lähes kolmesataa istumapaikkaa. Siellä on erinomainen akustiikka konserteille ja elokuvanäytöksille. Lisäksi sali sopii erinomaisesti myös kokous- ja seminaarikäyttöön.

Kangasala-talon tulevan kevään ohjelmisto tarjoaa kulttuurielämyksiä kangasalalaisille ja naapurikuntalaisille iästä ja musiikkimausta riippumatta.

Kevään ohjelmistossa on klassisen musiikin ja viihdekonserttien rinnalla muun muassa rockia ja kevyempää musiikkia.

– Esiintymään ovat tulossa esimerkiksi Kauko Röyhkä trio, Timo Rautiainen ja Jussi Lampi, kertoo Laura Pekkala Kangasala-talon viestinnästä ja markkinoinnista.

Klassisen musiikin ystäviä hemmotellaan esimerkiksi Olli Mustosen pianokonsertilla.

Kangasala-talon sydän on lähes 300 paikkainen Kangasala-sali, joka soveltuu monenlaisiin esityksiin.

– Yleisö ja esiintyjät kehuvat jatkuvasti salin akustiikkaa ja tunnelmaa, Pekkala kertoo.

Sali muuntuu säännöllisesti myös elokuvateatteriksi. Ohjelmistossa pyörii jatkuvasti uutuuselokuvia.

Pekkala toivottaa myös perheen pienimmät lämpimästi tervetulleiksi viihtymään Kangasala-talossa. Lapsille järjestetään runsaasti ohjelmaa, kuten konsertteja ja teatteriesityksiä.  Talossa sijaitseva Kimmo Pyykkö -taidemuseo kutsuu lapsia erilaisiin työpajoihin tai vaikkapa kuvasuunnistamaan näyttelytiloihin.

Arkkitehtuuristaan palkitun Kangasala-talon muunneltavat tilat mahdollistavat hyvin monenlaisten tilaisuuksien järjestämisen yksityisjuhlista isompiin seminaareihin ja messuihin.

Rakennuksessa oleva kaupunginvaltuuston kokoussali sopii 30–80 hengen kokouksiin ja ensimmäisessä kerroksessa olevassa galleriassa on kätevää järjestää pienempiä 30–40 hengen tilaisuuksia. Isommille tilaisuuksille Kangasala-sali tarjoaa erinomaiset puitteet.

Kokousvieras arvostaa talon modernia tekniikka. Esimerkiksi Valtuustosalin 51 kiinteään istumapaikkaan kuuluu oma latauspiste kannettavalle tietokoneelle tai kännykälle. Galleriassa pääsee kokouksen ohella inspiroitumaan tilan vaihtuvista taidenäyttelyistä.

Myös taidemuseon näyttelytilat soveltuvat erilaisille kokouksille ja pienille juhlille – onpa siellä järjestetty joogakurssikin.

Kimmo Pyykkö -taidemuseo tarjoaa taide-elämyksiä kolmessa kerroksessa. Parhaillaan vaihtuvana näyttelynä on Kohtauspaikkana Kangasala, joka esittelee paikkakuntaan liittyviä maalauksia ja veistoksia 1800-luvulta tähän päivään.

– Museoon on mukava piipahtaa vaikkapa konserttikäynnin tai kokouksen yhteydessä, Pekkala toteaa.

– Kangasala-talossa on aina jotakin uutta ja inspiroivaa, jonka takia kannattaa tulla käymään, hän jatkaa.

Kangasala-talossa kulttuurielämykseen yhdistyy sulavasti myös ruoka. Kangasala-talon yhteydessä toimii tilausravintola Armas Galleria&Keittiö, jonka kautta järjestyvät tarjoilut talon kaikenhenkisiin tilaisuuksiin cocktail-illoista brunsseihin.

KANGASALA-TALO
Kuohunharjuntie 6, Kangasala
kangasala-talo.fi
facebook.com/kangasalatalo
040 7730148