Kulttuuri- ja hyvinvointitorilla uutuuksia

Kulttuuri- ja hyvinvointitorilla la 13.4. Speakers´ Corner ja Open Stage.
Suosittu Kangasalan kulttuuri- ja hyvinvointitori esittelee tämän vuoden uutuuksina Speakers´ Cornerin aikuisille ja Open Stagen lapsille. Tapahtuma järjestetään lauanataina 13.4.2019.

Ympäri maailmaa tuttu Speakers´ Corner järjestetään nyt myös Kangasalla. Sana on vapaa Kangasala-talon pihalle pystytetyssä Speakers Cornerissa 11–13. Tapahtuman juontaa kaupungilta eläköitynyt kehitysjohtaja Jarmo Kivineva. Kaupunkilaisilla on hieno tilaisuus avata keskustelua tai kommentoida ajankohtaisia asioita. Yleisöön vaikuttava ja viihdyttävä puhujapönttöpuhe on lyhyt ja napakka. Tule puhumaan tai kuuntelemaan!

Tapahtuman lapsivieraita varten avataan Open Stage kirjaston 2. kerroksen lasten- ja nuorten osastolle. Lava on auki klo 11–13 lapsille, jotka haluavat esittää omaa osaamistaan. Esitys voi olla laulua, runonlausuntaa, tanssia, imitaatiota, leikittämistä tai laulattamista – ihan mitä tahansa, mitä lapsi rakastaa ja haluaa esittää taitojaan muillekin. Tilaisuuden juontavat Pikkuteatterin satuhahmot, kuten jättiläisveljekset Riku ja Piko.

Kumpikaan esiintymismahdollisuus ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Riittää, että saavutte paikalle ajoissa ja ilmoittaudutte juontajille.

Lue myös tapahtumasta kertova yleisjuttu: Kulttuuria ja hyvinvointia kaikille.

KANGASALAN KULTTUURI- JA HYVINVOINTITORI la 13.4. klo 10–14
Kangasalan kulttuurikorttelissa Kangasala-talossa ja pääkirjastossa sekä Kangasalan kirkossa.
Lisätietoa tapahtumasta kaupungin sivuilla ja
Facebookissa Kangasalan kirjaston ja VisitKangasalan sivuilla.
Seuraa ilmoittelua Kangasalan Sanomissa, Sydän-Hämeen lehdessä ja kaupunkilehti Välkkeessä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *