Kuntokeskus Linjassa liikutaan helposti ja joustavasti

Kuntokeskus Linja toimii viihtyisissä tiloissa Kangasalan uimahallin Kuohun alakerrassa.

Linja on itsenäinen perheyritys, mikä tarkoittaa asiakkaan kannalta  ennen kaikkea joustavuutta ja helppoutta.

Linjaan voi tulla silloin, kun itse haluaa, ilman sitoutumista, vaikka kertamaksulla. Kertamaksulipun voi ostaa kätevästi myös Kuohun kassalta.

Linjan Cardio-sali tarjoaa lihaskuntoharjoittelun lisäksi mahdollisuuden monipuoliseen aerobiseen harjoitteluun.

Juuri nyt ulkona on iltaisin pimeää, märkää ja usein liukasta. Salille voi tulla myös lenkille, vaikka silloin, kun lenkkeily ulkona ei ole mieluisa vaihtoehto.

Salilla on käytettävissä erilaisia aerobisia laitteita, muun muassa askelluskoneet, kuntopyörät ja juoksumatot. Lisäksi salilta löytyy hieman erikoisempia laitteita, kuten hiihtoergometri, käsipyörä ja viimeisin uutuus: tehokas porraskone.

– Pyrimme hankkimaan joka vuosi jotakin uutta kuntoilua piristämään.

Wattbike-pyörät, soutulaitteet ja hiihtoergometrit mahdollistavat sisätriathlonin eli tryathlonin harjoittelemisen säältä suojassa, kuntosalilla.

Tryathlonissa voi kisata salilla itseään vastaan tai kaverin kanssa. Pääasia, että hiki virtaa ja on hauskaa.

Juoksumatot ja Wattbiket yhdessä uimahallin palvelujen kanssa tukevat ulkolajina suosituksi tulleen triathlonin treenaamista.

Linjan sali mahdollistaa monenlaisen, omatahtisen liikkumisen, mutta tarvittaessa henkilökohtainen harjoitusohjelma voi tukea harjoittelulle asetetun päämäärän saavuttamista.

Ohjelman laadinta aloitetaan omien kuntosaliharjoittelulle asetettujen tavoitteiden miettimisellä ja määrittämisellä. Ohjelman saa halutessaan myös fysioterapeutin ohjauksessa.

Henkilökohtainen harjoitusohjelma tai kuntosalikortti sopivat myös lahjaksi pukinkonttiin. Lahjakortin voi ostaa kätevästi verkkokaupasta.

KUNTOKESKUS LINJA
Kuohu Kangasalan Uimahalli
Kirkkojärventie 4, Kangasala
kuntokeskuslinja.fi
facebook.com/kuntokeskuslinja
050 408 8888 / 0500 221 131