Naisia hemmotellaan Kangasalla koko päivän

Naisten messut Kangasala-talossa 9.3.2019

Naistenpäivää seuraava lauantai 9.3.2019 tuo Kangasalan keskustaan, Kangasala-taloon upean naisellisen tapahtuman. Solidanticin järjestämät Naisten messut avaa ovensa aamukymmeneltä ja tapahtumat kestävät klo 17 saakka.

Messut tarjoavat mielenkiintoista ohjelmaa, pikahoitoja ja kymmeniä näytteilleasettajia valtavalla valikoimalla erilaisia tuotteita ja palveluita. Messupisteillä on edustettuna kauneuden, terveyden, hyvinvoinnin ja kosmetiikan lisäksi koti ja sisustaminen, ruoka ja ruoanlaitto sekä muoti asusteineen ja koruineen.

Päivän aikana kuulet useita puheenvuoroja hyvinvoinnista, naiseudesta ja muusta mielenkiintoisesta. Lapinniemen Helmen Riina Sorjonen kertoo vinkit heleyteen. Yrittäjä Jenny Hälforss puhuu naisten aseman parantamisesta ja paikallinen Poledance Piagrina kannustaa unelmoimaan, uskaltamaan ja toimimaan. Valmentaja Janita Viitanen jatkaa samalla teemalla kannustaen oman kokemuksensa perusteella elämäntapamuutokseen, fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin lausahtaen: jos uskallat ajatella sitä, uskallat toteuttaa sen. Kangasalalaiset hyvinvointiyrittäjät Anneli Halme Kolibrin kosketuksesta ja Helena Uusitalo Lymfaklinikalta kertovat faskioista ja lymfanestekierrosta. Mahtavan luentopäivän päättää laulaja, maskeerausopettaja ja FitLine-edustaja Katri Metso suoliston hyvinvointiin opastaen.

Myös lapsivieraille on luvassa prinsessahetkiä. Frozen-prinsessat Elsa ja Anna ovat tavattavissa messuilla useampaan kertaan klo 10.30­–14.30.

On kyllä hieno olla nainen! Siltä tuntuu tätä tapahtumaa järjestellessä, kertoo tapahtuman kangasalalainen tuottaja Outi Lappalainen.

Aikataulut ohjelmiin ja muuhun löydät Naisten messujen Facebook-sivulta ja osoitteesta solidantic.fi.

100 onnekkainta messukävijää saa yhteistyökumppaneiden täyttämän messukassin. Kassiin on pakattu muun muassa syötävää, juotavaa, lukemista, ihon- ja hiustenhoitotuotteita.

Kangasala-talo sijaitsee 18 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Kurvailet paikalle puolessa tunnissa. Kangasalle on hyvät bussiyhteydet: linja 40 kulkee suoraan Koskipuistosta ja rautatieasemalta Kangasalan keskustaan aamusta iltaan. Hämeenlinnastakin messuille ajaa alle tunnissa! Kangasala-talolla ei ole omaa pysäköintipaikkaa, mutta keskustan paikat ovat ilmaisia ja lyhyen kävelymatkan päässä. Huomioithan, että parkkeeraus vaatii pysäköintikiekon!

Alle 12-vuotiaat pääsevät messuille veloituksetta, 13-17-vuotiaat maksavat 2 euroa ja aikuiset 5 euroa. Lippuja voit hankkia suoraan Kangasala-talosta. Myös lippu.fi myy lippuja (lisämaksu 1,50 euroa/ lippu).

Tule viihtymään ja viettämään ihana prinsessapäivä Naisten messuille Kangasalle maaliskuussa!

Naisten messut 2019 | Solidantic
la 9.3.2019 klo 10­–17 Kangasala-talossa
Kuohunharjuntie 6, 36200 Kangasala
Lipunmyynti: Kangasala-talo, lippu.fi
Lisätiedot: solidantic.fi, Facebook

3 kommenttia

Kommentointi on suljettu.