Rakkaudella tehtyä ruokaa tilaisuuteen kuin tilaisuuteen

Terttu Iloselle ja Heli Knuuttilalle myös ruokien visuaalisuus on tärkeää. Kuvassa fenkoligraavattua lohta, punasipulia ja Penttilän pikkublinejä.

Armas Galleria&Keittiön ruokafilosofian perusta on kotimainen, mahdollisimman lähellä tuotetuista raaka-aineista valmistettu ruoka, jossa näkyy ja maistuu rakkaus ja aito kokkaamisen riemu. Herkullisuutta ja terveellisyyttä tietenkään unohtamatta.

– Käytämme paljon kasviksia ja juureksia. Satokausiajattelu on vahvasti läsnä, Armas Galleria&Keittiön yrittäjät Terttu Ilonen ja Heli Knuuttila kertovat.

Myös ruoan visuaalisuus on yrittäjäkaksikolle tärkeää.

Armas Galleria&Keittiö toimii tilausravintolana Kangasala-talossa. Se toteuttaa tarjoilut kaikenlaisiin talossa järjestettäviin tilaisuuksiin.

– Teemme tunnetuksi Kangasala-talon molempia puolia, ruokailumahdollisuuksia ja talon ohjelmatarjontaa.

Kangasala-talossa onnistuvat niin hienot illalliskattaukset ennen konserttia kuin rennot klubi-henkiset illanvietot vaikkapa kokouspäivän päätteeksi. Lisäksi Armas Galleria&Keittiö järjestää konserttien väliaikatarjoilut. Myös Galleria Kioski on avoinna A-oikeuksin tuntia ennen konserttien alkua sekä niiden väliajoilla.

Armas Galleria&Keittiön lisäksi Ilonen ja Knuuttila pyörittävät pitopalveluyritys Pirkanmaan Juhlapalvelua.

Juhlapalvelut valmistaa ruokaa ja leivonnaisia kaikenkokoisiin Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä järjestettäviin yritys ja yksityisjuhliin asiakkaiden toiveiden mukaan.

Ruoat voidaan toimittaa juhlapaikalle, tai asiakas voi tilata juhlapalvelun siten, että Juhlapalvelut tarjoilee ruoat paikan päällä.

Ilosen ja Knuuttilan ruokafilosofia näkyy ja maistuu myös kirjaston yhteydessä toimivan Kahvila Novellian herkullisessa salaattibaarissa, josta voi koota haluamansa salaattiannoksen paikan päällä nautittavaksi tai mukaan otettavaksi.

– Salaattipöydän valikoima pohjautuu satokauteen. Esimerkiksi Heikkisen puutarhalta ei enää talvella saa tuoreita kurkkuja ja tomaatteja, joten ne vaihtuvat juureksiin, yrittäjät selittävät.

Salaattibaarin valikoima täydentyy aina mahdollisuuksien mukaan paikallisilla uutuustuotteilla.

Talvella Novelliassa tarjoillaan myös lämmintä keittolounasta ainakin muutamana päivänä viikossa kysynnän mukaan.

Kahvilan valikoimissa olevista leipomotuotteista osan yritys tekee itse ja osa ostetaan tai tilataan muilta leipomoilta sekä Kangasalan Tredusta.

Tredun kanssa Ilonen ja Knuuttila tekevät muutenkin yhteistyötä. He tarjoavat opiskelijoille työssäoppimispaikkoja niin tilausravintolaan, juhlapalveluihin, kokouspalveluihin kuin kahvilatoimintaankin.

Lisäksi iso määrä nuoria ja opiskelijoita työskentelee yrityksessä kiireapulaisina tarpeen mukaan.

ARMAS GALLERIA&KEITTIÖ
Kangasala-talo
Kuohunharjuntie 6, Kangasala
kangasala-talo.fi/kangasala-talo/armas-galleria-keittioe
050 344 4814