Riitta, Ti-Ti Nalle ja ystävät konsertoivat Kangasalla

Ti-Ti Nalle, Riitta, muu nalleperhe ja ystävät saapuvat Kangasala-taloon toukokuussa.
Ti-Ti Nalle, Riitta, muu nalleperhe ja ystävät saapuvat Kangasala-taloon toukokuussa.

Tiedätkö mitä? Ensimmäiset Ti‐Ti Nalle ‐laulut julkaistiin 30 vuotta sitten vuonna 1989! Nalleperhe ja Riitta Korpela ovat viihdyttäneet lapsia ja aikuisia pitkään – ja vauhti taitaa vaan kiihtyä.

Kevään pirteä konserttikiertue tuo Ti‐Ti Nallen perheineen Kangasalle toukokuussa. Meno päällä ‐konsertti kuullaan Kangasala‐talossa torstaina 16.5.2019 klo 18 alkaen. Riitan, Ti‐Ti Nallen ja muun nalleperheen lisäksi lavalla kuullaan Hirsimetsän asukkaista Pikku Possua, Pupuliinaa ja Torsti Torakkaa. Konsertti kestää tunnin, eikä siinä ole väliaikaa. Tulkaa koko perheen ja isovanhempien kera leikkimään ja laulamaan nallejen ja Riitan mukana! Peruslippu konserttiin maksaa Kangasala‐talolta hankittuna 15,50 euroa ja alle 1‐vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi muun perheen mukana. Liput voitte hankkia myös lippu.fi (18 euroa + toimitusmaksu).

Muuten, tiesitkö, että lähes 20 vuotta Ikaalissa asuneet nallet ovat muuttaneet Lempäälän Ideaparkiin? Ostoskaupungin toisessa kerroksessa sijaitseva lähes tuhannen neliön hirsitalo tarjoaa elämyksiä ja touhua koko perheelle. Nalleperheen Kotiin pääsee myös pyörätuolilla. Päivärannekkeella (15 euroa) Kodissa voi viettää vaikka koko päivän. Nelihenkinen perhe pääsee sisään 55 euron perhelipulla ja alle 2‐vuotiaat aina ilmaiseksi aikuisen seurassa. Koti on auki sunnuntaisin klo 12 alkaen ja muina päivinä ovet avataan jo klo 11. Nallet aloittavat iltapuuhansa maanantaisin klo 17 ja kaikkina muina päivinä klo 18. Kodin yhteydessä sijaitsevaan Ti‐Ti Nallen Puotiin on vapaa pääsy. Nähdään Ideaparkissa!

Osallistu kilpailuun ja voita liput Kangasalan konserttiin tai Nalleperheen Kotiin. Klikkaa arvontaan!

RIITTA JA TI‐TI NALLE, MENO PÄÄLLÄ! ‐KONSERTTI
torstaina 16.5.2019 klo 18 Kangasala-talossa

Kuohunharjuntie 6, 36201 Kangasala
Tuotanto: Ti‐Ti Tuotanto Oy
Lipunmyynti: Kangasala‐talo (tarkista aikataulut) tai lippu.fi
titinalle.fi | titinallenkoti.fi
Ti‐Ti Nalle somettaa Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa

2 kommenttia

  1. Pojan tyttö Pinja oli pienenä titi nalle fani. Toivottavasti voitan liput ja lähdettäisi titi nalleja katson. ♥️

Kommentointi on suljettu.