Täysin uniikki t-paita sinun päälläsi?

tapahtumapaidat.fi
Kun haluat teettää vaikkapa polttariporukalle sopivat t-paidat, soita paikalliselle yrittäjälle Tuijalle.

Markkinoilla ja verkkokaupoissa törmää hassuihin printtipaitoihin. Iskevä lausahdus rinnassa tai hassu kuva selkäpuolella saavat hyvälle tuulelle. Joskus on tarve vakavamminkin painetulle t-paidalle.

– Topwise on paikallinen täyden palvelun liikelahjatalo. Pyöritämme myös Tapahtumapaidat.fi-verkkokauppaa. Meillä voit painattaa t-paidan haluamallasi tekstillä tai kuvalla.

yrittäjä Tuija Alakalhunmaa, Topwise & tapahtumapaidat.fi

Tapahtumapaidat on näppärä ratkaisu esimerkiksi polttariporukan, höntsyjoukkueen tai muun tiimin jengivaatteeksi. Uniikki t-paita toimii myös kivana syntymäpäivämuistamisena tai muuna lahjana. Hääparin voi pukea Tapahtumapaidoin somasti tekstiilikaksosiksi tai perheen lapsikatraan ikäjärjestyksen mukaisiin numeroihin. Jos tarvitset yli 15 t-paitaa tai erikoisempia painatuksia Topwise-yrittäjä Tuija Alakalhunmaa tarjoaa sinulle parasta ratkaisua.

Tapahtumapaidat | Topwise Oy
tapahtumapaidat.fi
Tuija Alakalhunmaa
P. 040 518 1101
tuikku@tapahtumapaidat.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

  1. Kiva kuulla, että Topwiselta saat tilattua t-paitoja. Mielenkiinnolla tutustun valikoimaan. Olemme blogiyhteisölle tilattu t-paitoja printillä ”T-paita painatus” sivustolta: https://www.t-paitapainatus.fi/

    Tulemme jatkossakin tilaamaan paitoja ja on mukava tietää, että on muitakin toimijoita olemassa, vaikka olemme olleet erittäin tyytyväisiä edellisiin t-paitoihin.

    1. Moikka Wäinä! Tapahtumapaidat toimittaa siis 1-15 paitaa tuolla kaupastaan https://tapahtumapaidat.mycashflow.fi/ löytyvällä 15 euron kpl-hinnalla. Mikäli tarvitset enemmän paitoja, kannattaa ottaa yhteyttä Tuija Alakalhunmaahan, niin hän laskee paremman hinnan isommasta kertatilauksesta. Yhteystiedot löydät tuosta jutun lopusta.